16 Mayıs 2011 Pazartesi

DÜĞME Bebek Nihayet Caddebostanda

Bu pazar malum hava çok güzeldi.Kızım ve ben hadi Caddeye gidip şöyle analı kızlı bir kahvaltı keyfi yapalım dedik.Kahvaltıdan sonra da Caddede gezintiye çıktık.Etrafa bakınırken aaaa birde ne göreyim kapısında Düğme Bez Bebek yazan bir dükkan.Çok şaşırdım nasıl olur dedim kendi kendime sadece İstinye park ve Teşvikiyede Dükkanı olan Düğme Bez Bebek burada da açılmış olabilir mi derken kendimi dükkanın içinde buldum.O kadar şaşırmışım ki sahibi Saadet hanıma burası '' o Düğme Bebek mi'' diye sormuşum.Meğer İstinye Parktaki standını kapatmışlar Caddede dükkan açmaya karar vermişler.Bende '' iyiki burada açmışınız,karşıya gidemiyorduk artık sık sık buraya geliriz'' dedim.Kurstan arkadaşım Esengül hanım İstinye Parkta Düğme Bebeği aradığını fakat bulamadığını söylemişti.Bende kapanmış olduğunu bilmediğimden tarif etmeye çalışmıştım.En kısa zamanda Esengül hanıma bunu söylemek istiyorum.Eminim o da sevinecek bu habere.Dükkanda gördüğüm aşağıdaki Bez Bebekli Sepeti kendime Telefon Kılıfını da kızıma aldım.Bundan sonra gideceğim en sık yerlerden biri olacak burası.Birşey alsamda almasamda birbirinden güzel Bez Bebekleri bir arada görmek beni ve kızımı çok mutlu ediyor.Saadet hanım'' ben daha küçükken hayal ederek başladım bu Bebekleri yapmaya '' demişti.İyiki de hayal etmişiniz Saadet Hanım.Sizin bu hayaliniz kimbilir benim gibi kaç kişiyi daha mutlu ediyor.



6 yorum:

  1. Ben de hala bez bebeklere bayılanlardanım.Sizinki de çok güzel..

    YanıtlaSil
  2. Gracias por visitarme y hacerte seguidora, tienes unas cosa muy vonitas, te seguire visitando....
    un abrazo....

    YanıtlaSil
  3. merhabalar,biz erenköyde bir patchwork dükkanıyız anne-kız birlikte işletiyoruz bizimde ,düğme bez bebek tarzı olmasada çok şirin el yapımı bebeklerimiz var bir gün kahveye bekleriz:)
    aura patchwork
    www.aurapatchwork.com
    0216 363 33 01

    YanıtlaSil
  4. Nilay hn.en kısa zamanda mutlaka uğramak istiyorum.Benim ayrıca goblen ve patchworkada merakım var.Ürünlerinize bakmak isterim.Görüşmek üzere.

    YanıtlaSil
  5. Ben Bursa dan kızıma elbise almak için İstanbul'un Teşvikiye sokaklarında dolaşırken düğme bebek dükkanını görüp sevinçten uçalardanım. İçeriye girinci çocukluğumun bebeklerini gormek beni yeniden o yıllara götürdü. İçeride hem gözlerimi doyurdum hem guzel bir kahve eşlikli sohbet ettim ve yiyecek, içecek, romanda el sanatları konusunda sohbet ettim. Ben de sizin gibi bu dükkanın yaşamasından ve yaşatılmasından yana biri olarak her gördüğüme dükkanın ayaklı reklamını yapmaya karar verenlerdenim. Sevgiyle kalın ve bez bebeksiz kalmayın. Huzur Bahçesi.

    YanıtlaSil
  6. Güzel temennileriniz için teşekkürler.Saadet hanım gerçekten güler yüzlü ve hoş sohbetli bir hanım.Aynı zamanda atölyesi de orası.Mutlaka her girdiğimde bir şey alıyorum.Keşke kurs verseniz de gelsem demiştim.Daha önce denediklerini ama sürdüremediklerini söylemişti.Sizin gibi bez bebek sevenlerle karşılaşmakta ayrı bir güzellik.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...